Erdal Kılıçkaya: FUAF11. Olağan Genel Kurulu’nu Paris’te gerçekleştirdik.

Fransa Alevi Birlikleri Federasyonu’nun (FUAF) 11. Olağan Genel Kurulu’nu Paris’te gerçekleştirdik.
Genel kurulda, FUAF ve Alevi Kültür Merkezleri’nin (AKM) yeniden yapılandırılması, yönetici, kadro ve üyeler için eğitim seferberliği, Fransa Alevi kadın hareketinin yükselişi, FUAF genel merkezinin daha etkin ve verimli çalışması, komisyonların daha üretken ve yaratıcı olması gibi konuları kararlılıkla ele aldık.
Avrupa’nın ikinci büyük Alevi federasyonu olan FUAF’un, Alevi hareketinde vizyoner, gündem belirleyici ve geleceği inşa eden bir perspektifle yoluna devam etmesi gerektiğini vurguladık.
Bu anlamlı genel kurulda, plaketle onurlandırılmanın gururunu yaşadık. FUAF’un her daim yanında olacağımızı, üzerimize düşen sorumlulukları tereddütsüz yerine getireceğimizi bir kez daha taahhüt ettik.
Yeni dönemde görev alan Eşit Başkanlarımız Semra Ayyıldız ve Erhan Aydın ile yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Hızır yoldaşınız, yolunuz açık olsun!
Aşk ile,


Sevgili Canlar, yoluna ve ikrarına bağlı olan her Alevi kendisini Alevi Haber Ağı’nın doğal bir muhabir olarak görmelidir.
Oturduğu mahallede, okuduğu okulda, çalıştığı iş yerinde, üyesi olduğu Cemevi’nde ve sokakat haber niteliği taşıyan her durmla ilgili bize görsel veya yazılı haber göndermelidir.
Bu istemimiz Alevi kurum yöneticilerimiz içinde geçerlidir.
Alevi Haber Ağı: Gerçekleri yazacak… Geçekler yazılırken sende katkını sun can…
Saygılar, sevgiler