Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

Berlin’deAlevilik dersleri verecek olan öğretmenlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Almanya’nın başkenti Berlin’de Alevilik dersleri verecek olan öğretmen adyalarına sertifikalarını vermek için Berlin Alevi Toplum- Cemevi’nde tören düzenlendi.

Berlin Alevi Toplumu -Cemevi, Berlin’deki devlet okullarından Alevilik dersleri verecek 15 öğretmen adayı için düzenelen törene ilişkin yaptığı” Alevilik dersleri verecek olan öğretmenlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi” başlıklı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

Berlin Devlet okullarında Alevilik dersleri için öğretmen yetiştirme semineri bugün başarıyla son buldu. Cemevi Ana salonunda gerçekleştirilen törenle 15 öğretmen adayına sertifikaları verildi. Tören öncesi BAT-Cemevi İnanç Kurulu Başkanı Musa Gönül Dede, Cemevi Eğitim Koordinatörü Erdal Çağlar ve öğretmenler kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı Musa Gönül Dede’nin verdiği gülbenk ve ardından Erdal Çağlar’ın selamlama konuşmasıyla başladı. Kahvaltının sonunda yeni eğitim yılına dair hedeflerimiz hakkında bir değerlendirme yapıldı. Ardından gerçekleştirilen törenle öğretmenlere sertifikaları taktim edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir