Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

Stuttgart Alevi Kültür Merkezi – Cemevi 35. Kuruluş Yılını Kutluyor!

''Gelin, hep birlikte köklü tarihimize bir kez daha sahip çıkalım ve geleceğe umutla bakalım.''

AHA- Stuttgart | Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu’nun üyesi olan Stuttgart Alevi Kültür Merkezi – Cemevi, 06.10.2024 tarihinde Stuttgart Wangen‘deki Kulturhaus Arena‘da düzenleyeceğı bir etkinlikle 35. kuruluş yılını kutlaycak.

Stuttgart Alevi Alevi Kültür Merkezi – Cemevi Yönetim Kurulu ve 35. Kuruluş Yıl Dönümü Gece Tertip Komitesi tarafından 35. Yıl kutlamasına ilişkin yaplan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Stuttgart Alevi Kültür Merkezi Cemevi olarak, birlik ve beraberlik içinde geçen 35 yılın gururunu ve mutluluğunu siz değerli canlarımızla paylaşmak üzere 06.10.2024 tarihinde Stuttgart Wangen‘deki Kulturhaus Arena‘da özel bir gece düzenliyoruz. Bu anlamlı etkinlikte hem geçmişimize bakarak dayanışmamızın köklerini hatırlayacak, hem de geleceğe dair umutlarımızı birlikte yeşerteceğiz.

Bu özel gecede, Alevi kültürümüzün vazgeçilmez unsurlarından olan türkülerimizi birbirinden değerli ve ünlü ses sanatçılarımızla hep birlikte seslendirecek, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik mesajlarını paylaşacağız. Ayrıca, cemevimizin ve kültür merkezimizin topluma kattığı değerleri, geçmişten günümüze uzanan anılarla ve konuşmalarla hatırlayarak bu anlamlı geceyi taçlandıracağız.

Sizleri, birliğimizin ve dayanışmamızın simgesi olan bu önemli gecede aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Gelin, hep birlikte köklü tarihimize bir kez daha sahip çıkalım ve geleceğe umutla bakalım.

Etkinliğimize katılımınızı beklerken, aynı zamanda bilet satışında ve sosyal medya hesaplarınızda etkinliğimizin tanıtım afişini paylaşarak sunacağınız desteğinizi de bekleriz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir