Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

 DAKME 3.Rıza Şehiri İnanç  ve Kültür Festivali düzenliyor

''Katılımınız, gücümüze güç katacak!''

Dortmund Alevi Kültür Merkezi (DAKME),  sosyal medya üzerinden yazılı açıklama yaparak 3. Rıza Şehri İnanç ve Kültür Festivali düzenleyeceği bilgisini kamuoyula payalaştı. 31 Ağustos -1 Eylül 2024 tarihlerinde düzenlenecek festivalini birinci gününde, muhabbet cemi yapılacak.  Festivalini ikinci gününde ‘‘ Hakikat yolunda kültür buluşması‘‘ programı gerçekleşecek.

‘‘ Bu Festival’de Birbirimizden Güç Alacağız!‘‘

Dortmund Alevi Kültür Merkezi (DAKME), 3.Rıza Şehiri İnanç  ve Kültür Festivali’ne ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

‘‘Dortmund Alevi Kültür Merkezi (DAKME) olarak, 3. Rıza Şehri İnanç ve Kültür Festivali’ni düzenliyoruz! Hakikat yolunda kültürlerin buluşacağı bu özel etkinlikte, siz değerli dostlarımızı aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.

Birlikte, inancımızı ve kültürümüzü yaşatmak ve geleceğe taşımak adına büyük bir adım atacağız. Bu festivalde, kardeşlik, barış ve sevgi dolu bir atmosferde bir araya gelerek, birbirimizden güç alacağız.

Hakikat Yolunda Bir Araya Gelmek Dileğiyle…‘‘

Sizleri, hem içsel bir yolculuğa çıkmak hem de topluluğumuzun zengin kültürel mirasını hep birlikte yaşamak için bu önemli etkinliğe katılmaya davet ediyoruz.

Hakikat yolunda bir araya gelmek dileğiyle…

Katılımınız, gücümüze güç katacak!

Sevgi ve muhabbetle.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir