Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

Yalınca Cemevi’nde düzenlenen konsere yoğun bir katılım oldu

Erzincan’daki Yalınca Cemevi’nin bahçesinde düzenlenen halk konserine yoğun bir kitlesel katılım oldu. Metin Kemal Kahraman kardeşlerin, Erdoğan Kaya‘nın, İsmail Ötekıvılcım‘ın ve Musa Oktay’nın söyledikleri türkü ve deyişler kitle tarafından ilgiyle dinlendi.

 Konserin kitlesel bir katılım ve çoskuyla gerçekleştirilmesine ilişkin yazılı açıklama yapan Yalınca Cemevi Başkanı Selçuk Güzel, Cemvi bahcesini düzenlenen etkinliğe katkı sunan, katılan herkese teşekkür etti. Güzel, konserin kitlesel bir katılımla gerçekleşmesinden duydukları mutluluğu şu ifadelerle dile getirdi:

Türkülerde ve deyişlerde buluşarak, ruhlarımızda hem bir isyanın hem de bir huzurun yankılandığını hissettik…

‘‘Metin Kemal Kahraman, Erdoğan Kaya, İsmail Ötekıvılcım ve Musa Oktay gibi yüreği sevgi dolu sanatçılarımızın ezgileriyle halkımız, bir güneş gibi parlayan, unutulmaz bir gün yaşadı. Bu özel günde, Yalınca Cemevi’nin bahçesi, insan sevgisiyle dolan bir deniz gibi, coşkusuyla dalgalandı. Türkülerde ve deyişlerde buluşarak, ruhlarımızda hem bir isyanın hem de bir huzurun yankılandığını hissettik‘‘ deyen Selçuk Güzel, açıklamanın devamında şunları ifade etti:

Siz gönül dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

‘‘ Bu güzel etkinliğe emeği geçen tüm yol arkadaşlarımıza ve değerli sanatçılarımıza, armoninin en güzel notası gibi varlığını hissettiren siz gönül dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizlerle bir arada olmaktan dolayı tarifsiz bir mutluluk ve minnet duyuyoruz. Yüreğimizdeki sevgiyle, varlığınızla dünyamızı aydınlatmaya devam edin.

Sevgiyle ve umutla kalın‘‘ dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir