Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

”Hammer Entegrasyon Ödülü” bu yıl Hamm Cemevi’ne verildi

Köln ⌋ Alevilik Dersleri çalışmasıyla öne çıkan Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu ( AABF) üyesi Hamm Alevi Kültür Merkezi – Cemevi, ” Şiddete Karşı  Yuvarlak Masa” tarafından iki yılda bir verilen ‘Hammer Entegrasyon Ödülü’nün sahibi oldu.

Uyum ve birlikte yaşam için yaptığı önemli, başarılı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çeken Hamm Alevi Kültür Merkezi – Cemevi, ”Radikalizme ve Şiddete Karşı Yuvarlak Masa” tarafından ‘Hammer Entegrasyon Ödülü’nün Cemevi yönetim kuruluna ve kadınlar birliğine verilmesine ilişkin sosyal medya üzerinden yazıl açıklama yaptı.

”BU ÖDÜL İLE KADINLARIMIZIN ÇALIŞMALARI DAHA ANLAMLI BİR HAL KAZANDI”

‘Hammer Entegrasyon Ödülü’nü Hamm Cemevi’ne verilmesinde kadınların yaptıkları çalışmaların belirleyici bir rolü var. Ödülün kadınların radikalizme ve şiddete karşı sürdürdükleri çalışmaların değerini geniş kitleler nezdinde daha da anlamlı kılaçağı açık olan bir şeydir! Ödüle ilişkin Hamm Alevi Kültür Merkezi – Cemevi Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, şu ifadeler yer alıyor:

”Bu yıl, Radikalizme ve Şiddete Karşı Yuvarlak Masa tarafından Hammer Entegrasyon Ödülü’nü Cemevimizin başarılı çalışmaları sonucunda yönetim kurulu ve kadınlarımıza verildi. Bu ödül ile kadınlarımızın, radikalizme ve şiddete karşı gösterdikleri olağanüstü çalışma’nın değeri daha da anlamlı bir hal kazandı.Hamm Belediye Başka’nı ve  Arbeitsgemeinschaft Hammer Frauenverbände ( Hammer kadın dernekleri çalışma grubu Başkanı ) Anne Böse’ninde katıldığı törende ödül yöneticilerimize takdim edildi.
Emek veren canlarımızın emekleri Hak katında kabul olsun”

HAMM CEMEVİMİZİ KUTLUYORUM

Hamm Cemevi’nin bu günlere gelmesinde önemli bir rolü olan Cafer Kaplan Dede, ‘Hammer Entegrasyon Ödülü’nün ”Radikalizme ve Şiddete Karşı Yuvarlak Masa” tarafından Hamm Cemevi’ne verilmesinden dolayı bir kutlama mesajı yayınladı. Cafer Kaplan Dede’nin ” Hamm Cemevimizi Kutluyorum” başlığıyla yayınladığı kutlama mesaj şöyle:

”Bu yıl, Radikalizme ve Şiddete Karşı Yuvarlak Masa tarafından Hammer Entegrasyon Ödülü’nü Cemevimizin başarılı çalışmaları sonucunda yönetim kurulu ve kadınlarımıza verildi. Bu ödül ile kadınlarımızın, radikalizme ve şiddete karşı gösterdikleri olağanüstü çalışma’nın değeri daha da anlamlı bir hal kazandı.Hamm Belediye Başka’nında katıldığı törende ödül yöneticilerimize takdim edildi.
Emek veren canlarımızın emekleri Hak katında kabul olsun.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir