Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

Gütersloh AKM:”Bir tek sandalye bile boş kalmamalı!

Gütersloh Alevi Kültür Merkezi, 2 Temmuz 2024  Sali günü Almanya’nın Bielefeld kentindeki  ‘ CinemaxX Bielefeld’te gösterilecek “Çok Kötü Bir Şey Oldu” adlı  belgesel filmin izlenceği sinemanı Alevileri ve dostları tarafından tıklım tıklım doldurulmasının önemine dikkat çeken bir açıklama yaptı.
” HERKESİ BELGESELİ İZLEMEYE VE DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUZ!”
“Çok Kötü Bir Şey Oldu” belgesel filmi, Madımak Katliamı’nın gerçek yüzünü gözler önüne sererek toplumsal yüzleşme sağlamayı amaçlıyor. Bu belgesel, 2 Temmuz’da Sivas’ta yaşanan korkunç olayları detaylarıyla anlatıyor ve katliamın üzerindeki sessizlik perdesini kaldırmayı hedefliyor” ifadelerini yer aldığı açıklamanın devamında,  şunlar kaydedildi:
İnsanlık adına sorumluluğumuz, bu tür dehşet verici olayların unutulmamasını ve gelecek kuşaklara doğru bir şekilde aktarılmasını sağlamaktır. Bu belgeselin izlenmesi, sadece kaybedilen canlarımızı anmakla kalmayacak, aynı zamanda adalet ve barış içinde bir toplum inşa etme yolunda atılmış önemli bir adım olacaktır.
Temmuz ayında Avrupa’da sinemalarda ve cemevlerimizde gösterilecek olan bu belgesel, toplumumuzun her bireyi için büyük önem taşıyor. Katliamı unutturmamak ve doğru bir şekilde aktarılmasını sağlamak insanlık görevimizdir.
” TEK BİR SANDELİYE BİLE BOŞ KALMAMALI!”
Bir tek sandalye bile boş kalmamalı. 2 Temmuz’da yanarak katledilen canlarımızın anısını yaşatmak ve bu davayı sahiplenmek hepimizin görevi.
Herkesi, bu önemli belgeseli izlemeye ve destek vermeye davet ediyoruz. Gelin, bu büyük acıyı birlikte hatırlayalım, insanlık adına doğru bir adım atalım ve bu acıyı geleceğe doğru bir şekilde aktaralım.
Aşk ile ️

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir