Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

Gazeteci-Yazar Merdan Yanardağ Pazar günü Frankfurt’ta halkla buluşacak

-Mehmet Tanlı-

Türkiye’deki bağımsız medyanın yüzakı Haber kanalı Tele 1 Televizyonunun kurucusu, Genel Yayın Yönetmeni araştırmacı gazeteci-yazar Merdan Yanardağ, 11 Aralık Pazar günü bir Konferans ve kitap günü için Frankfurt’ a geliyor.

TSD Frankfurt Türkiye Sosyal Demokratlar Derneği, HDF, CHP Gönüllüleri, Sol Kültürevi, Türk Halkevi gibi kurumların desteklediği etkinlikte Frankfurt’ta izleyici ve okurlarıyla buluşacak olan Merdan Yanardağ Türkiyede’ ki son poltik gelişmeleri değerlendirip, soruları yanıtladıktan sonra okuyucularına kitaplarını imzalayacak.

Çok geniş bir kitle tarafından beğeniyle izlenen, gerçek haber kaynağı Tele 1 Televizyonu sürekli iktidar ve yandaşı RTÜK gibi kurumlar tarafından baskı altında tutuluyor. Defalarca verilen cezalar nedeniyle hedefte olan kanal, izleyicilerinin büyük desteğiyle ayakta kalıyor ve ciddi anlamda Türkiye’ de yanlış giden icraatlara muhalefet yapıyor.

Yanardağ kalemini satmayan bir gazeteci-yazar

Frankfurtta‘ ki etkinliği düzenleyenlerden Ali Çetinkaya etkinlikle ilgili şunları söyledi; ‚‘‘ Tele 1 ve Merdan Yanardağ özgül ağırlığı, etkisi ve sinerjisi olan , bizleri aydınlatan iki ayrılmaz nesne. Yanardağ kişilik sahibi, değerli ve devrimci, kalemini satmayan cesur bir gazeteci cesur bir yürek. Kendisini Frankkfurt‘ ta ağırlamaktan onur duyuyoruz‘‘ dedi

Beğenilen, ünlü televizyon programcısı ve yazar Merdan Yanardağ’ ın toplantısı Borsigalle 40 adresindeki Saalbau Volkshaus Enkheim’da, saat 14.00-17.00 arasında gerçekleşecek. Ücretsiz olacak bu etkinlikle ilgili detaylı bilgilerin 0171 -27 21 360 numaralı telefondan alınabileceği bildirildi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir