Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

AABK Yönetim Kurul: Başarılarınız daim, yolunuz açık olsun!

Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu( AABK) Yönetim Kurul, yazılı bir açıklama yaparak 19-20 Ekim 2024 tarihlerinde Almanya‘nın Neuss kentindeki Crowne Plaza Hotel’de 16. Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda başarıyla gerçekleştirerek yeni yönetim kurulunu seçen Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu’un kutladı.  

‘‘Başarılarınız daim, yolunuz açık olsun‘‘ başlıklı kutlama mesajında şu ifadelere yer verildi:

 ”AlmanyaAlevi Birlikleri Federasyonu Yönetim Kurulu’na;

Genel Kurul sürecini başarıyla tamamlayarak Almanya’daki Alevi toplumuna ve Alevi kurumlarına yeniden güçlü bir yön verme misyonunu üstlenmiş olmanız, bizler için büyük bir mutluluk ve onur kaynağıdır. Yeni dönemde, Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu’nun (AABF) bu önemli görevleri başarıyla sürdüreceğine olan inancımız tamdır.

Hüseyin Mat’ın yıllardır gösterdiği özverili çabalar, toplumsal birliği ve dayanışmayı pekiştirme yolundaki azmi, Avrupa genelindeki Alevi hareketine de ilham vermeye devam etmektedir.

Sevgili Genel Başkanımız Hüseyin Mat’ın tekrar göreve seçilmesi, Almanya’daki Alevi toplumunun güvenini ve takdirini bir kez daha kazandığının en somut göstergesidir. Hüseyin Mat’ın yıllardır gösterdiği özverili çabalar, toplumsal birliği ve dayanışmayı pekiştirme yolundaki azmi, Avrupa genelindeki Alevi hareketine de ilham vermeye devam etmektedir.

AABF, Alevi hareketinin gözbebeği olarak, Alevi değerlerini Avrupa’nın dört bir yanında yaşatma, geleceğe taşıma ve gelecek nesillere aktarma yolunda azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmaların Alevi toplumunun gücüne güç katacağına, dayanışma duygusunu daha da pekiştireceğine olan inancımız tamdır.

Yeni dönemde de Alevi kimliğini, inanç özgürlüğünü ve toplumsal dayanışmayı önceleyen çalışmalarınızda başarılarınızın katlanarak artmasını temenni ediyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında tüm canlarla omuz omuza yürüyeceğiniz bu onurlu yolculukta, Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu olarak her zaman yanınızda olacağımızı bir kez daha vurgulamak isteriz.

Başarılarınızın devamını, hizmet yolculuğunuzda kolaylıklar ve huzur dolu bir süreç dileriz. Yolunuz açık, hizmetiniz daim, Hızır yardımcınız olsun.

Aşk ile,

Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu Yönetim Kurul

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir