Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

FUAF Eşit Genel Başkanı Sevgili Rozbi Demir, AABK Diplomasi Temsilciliğimizi ziyaret etti.

Fransa Alevi Birlikleri Federasyonu (FUAF) Eşit Genel Başkanı Rozbi Demir, Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu ( AABK ) tarafından Fransa’nın Strasbourg kentinde açılan uluslararası ilişkiler ve diplomasi temsilciliğini ziyaret etti.

AABK Diplomasi Komisyonu tarafından ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

”Fransa Alevi Birlikleri Federasyonu(FUAF) Eşit Genel Başkanı Sevgili Rozbi Demir, Strasbourg da bulunan Uluslararası İlişkiler ve Diplomasi Temsilciliğimizi ziyaret etti.

Sevgili Eşit Genel Başkan Rozbi Demir, AABK Diplomasi Komisyonuna, bu anlamlı çalışmadan dolayı teşekkür etti, açılışta aramızda bulunamadığı için üzüntüsünü dile getirirken, Temsilciliğin Alevi örgütletmesi için önemine dikkat çekerek FUAF olarak her türlü maddi ve manevi desteklerini sunacaklarının altını çizdi.

Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu

(AABK) Genel Yönetim Kurulu ve Diplomasi Komisyonunda görev alan Marc Aslan ve Taner Boyraz, Diplomasi Temsilciliği hakkında genel bilgiler sundular, bu önemli nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine ve Fransa Alevi Kadınlar Birliği (UFAF) Yönetim Kurulu üyesi Nursel Demire,de teşekkür ediyoruz.

Birliğimiz daim olsun.”

AABK Diplomasi Komisyonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir