Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

“Hadi oradan, son söz yeterince doğru söylememiş, aptallar içindir.”

-Turgay Çelik-

Doğu Perinçek ve onun haber aygıtı Aydınlık, bu defa Alevileri muhbirleme görevini üstlendi. Bu saldırılara AAKB Genel Başkanı Hüseyin Mat gerekli cevabı vermişti…

Alevi Çalıştayı ve Diplomatik Açılım Çalışmasına Havuz Medyası ve Aydınlık Gazetesi’nin Saldırıları Anında Devreye Girdi…!

19-20 Ekim 2024’te Almanya Alevi Birlikleri Konfederasyonu (AAKB) ve Türkiye Alevi örgütleri, Fransa’nın Strazburg Alevi Kültür Merkezi’nin ev sahipliğinde yoğun katılımla bir Alevi çalıştayı düzenlemişti.

Diplomatik çalışmaları daha sağlıklı yürütebilmeleri için geçtiğimiz Cuma günü Uluslararası İlişkiler ve Diplomasi Temsilciliği açıldı.

Medya ve Kamuoyunda Yankılar

Öyle ki kamuoyunda ciddi bir ses getirmişe benziyor ki, birileri rahatsız oldu, birileri yine düğmeye bastı. Havuz medyası, sarayın trol ordusu ve tarihten de iyi tanıdığımız Doğu Perinçek ve onun haber aygıtı Aydınlık, bu defa Alevileri muhbirleme görevini üstlendi. Bu saldırılara AAKB Genel Başkanı Hüseyin Mat gerekli cevabı vermişti…

Birkaç kelam da ben yapayım:

Doğu Perinçek ve Muhbirlik Geleneği

Biliyoruz ki Doğu Perinçek, sol sosyalistleri, Kürtleri, Alevileri ve iktidara muhalif olan kesimleri muhbirleme görevini üstlenmiştir.

Ee, ne yapsın? Sarayın ve sultanın gözüne girmesi lazım. İktidarın ve gücün yakınında olmak, Doğu Perinçek’e güven veriyor. Onların yüzüne sahte gülücüklerle hayranlıkla baktığını biliyoruz. Sizi de, onlar iyi biliyor.

Huylu huyunu terk etmez. Yaşadığı sürece bu alışkanlık onunla devam edecek. Muhbirlikten vazgeçmeyecek, bunu biliyoruz.

Alevilerin Avrupa’daki Gücü ve Demokratik Mücadelesi

Ama artık anlayın ve görün: Aleviler, Avrupa’da kurumsal yapılarını oluşturmuşlar, eşit yurttaşlık hakkını almışlar, artık kamu tüzel kişiliğine kavuşmuşlar. Ülkede, başta Aleviler olmak üzere, bütün mazlumlara karşı yapılan haksızlıklara ve hukuksuzluklara karşı Avrupa’da harekete geçirecek demokratik güce ve kabiliyete sahipler.

Her türlü koşulda diplomatik ve demokratik müdahalesini yaparak baskı gücünü devreye sokacaklar, bundan emin olun. Tepenizdeler, bunu bilesiniz.

Muhbirliğin Sonuçsuz Kalacak

Sizin muhbirliğiniz, Alevi örgütlenmesini kendi çizgisinden ve demokratik değerlerinden vazgeçirmeye yetmeyecektir.

Alevi örgütlenmesi, geçmişte senin görevini üstlenen Ertuğrul Karakollukçu ile de bu durumu yaşamıştı. Bilesin ki o dönem olduğu gibi, şimdi de bu tür saldırılardan Aleviler güçlenerek çıkacaktır.

Önerimiz: Perinçek ve Aydınlık Gazetesi’ne

Bizim Doğu Perinçek’e ve onun fısıltı gazetesine önerimiz: Maharetinizi gidin, hizmet ettiğiniz kapıya anlatın.

Emin olun ki onlar sizi hararetle bağırlarına basacaklardır. Kabiliyetinizi boşuna harcamayın, bir an evvel değerinizi takdir edeceklerin yanına gidin; zaten yanlarındasınız.

Büyük Usta’nın da dediği gibi: “Hadi oradan, son söz yeterince doğru söylememiş, aptallar içindir.”

Aşk ile

24.09.2024

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir