Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

Britanya Alevi Federasyonu ( BAF): “Verilen Emeklere Aşk Ola!”

 

“Teşekkürler : Britanya Alevi Federasyonu ( BAF), yazılı bir açıklama yaparak 12. Britanya Alevi Festivali’ne katılan, katkı sunan herkese teşekkür etti.
“Verilen Emeklere Aşk Ola!” başlıklı açıklamada şu ifadlere yer verildi:

“12. Britanya Alevi Festivali Katılımcılarına”

“Çerağımız Uyansın Hak Aşkına” şiarıyla başarıyla gerçekleştirilen 12. Britanya Alevi Festivali; 19 gün süren sanatsal ve kültürel etkinlikleri, zengin programı ve 15-16 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen Park Festivali coşkuyla umut aşılayan bir festivalin altına imza attı. Festivalimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm canlara çok teşekkür ediyoruz.
İnancımızı, felsefemizi, tarihimizi, sanatımızı, kültürümüzü tanıttığımız aynı zamanda eşit yurttaşlık talebimizi yüksek sesle haykırdığımız bir festivali geride bıraktık.

Analarımıza, dedelerimize çok teşekkür ediyoruz. Festivalimizin sunumlarını yapan sunucularımıza teşekkür ediyoruz. Semahçılarımız aşk ile dönüp alanı doldurdular. Hizmetleri hak katına yazılsın. İngiltere ve Türkiye’den katılan siyasetçilere desteklerinden, dayanışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Katılan tüm sanatçılara teşekkür ediyoruz.

Yöre derneklerimizin kültürel tanıtımları, yöresel yemekleri herkesin beğenisini aldı. Farklı renkli stantlar binlerce canımızı ağırladı. Festivalimize katılım ve ilgi çok yüksekti. Hava muhalefetine, yağmura, soğuğa, rüzgara rağmen alandan ayrılmayıp halaylar çeken, türküler söyleyen sanatçılarımıza eşlik eden, Alevi Festivalini sahiplenen cümle canlara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Festivalimize Türkiye’den, Avrupa’dan gelen bizleri onurlandıran canlarımıza iyi ki varlar, teşekkürler. Medyada görev alan festivalin geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan canlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizim yanımızda olan basın emekçilerine çok teşekkür ediyoruz. Britanya’nın dört bir yanından katılan canlarımıza, konuklarımıza teşekkür ediyoruz. Festivalimizin düzenlenmesinde emek sarf eden organizasyon komitesine, sahada gece gündüz demeden çalışan personelimize, Ambulans ve Polis ekibine, güvenliğe teşekkürler. Konuklarımızın ulaşımında yardım eden emeği geçen tüm canlara teşekkürler. Büyük çaba sarf eden kadın canlarımıza, gençlerimize, gönüllülerimize, destek sağlayan ve destek veren kurum, kuruluş, sponsorlar ve bireylere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yöre dernekleri, üyeler, demokratik kitle örgütleri, sivil toplum kuruluşları ve Britanya Alevi Federasyonuna bağlı tüm cemevleri, AKM’ler, eğitmenler, öğrenciler, bağlama hocaları, başkanlar ve yöneticilere minnettarlığımızı iletiyoruz. Emeklerinizin hak katında karşılığını bulmasını diliyoruz.

Festivalimiz her geçen yıl büyüyor ve buradaki başarı hepimizin ortak kazancıdır. Biz bir aileyiz ve bu birlik ruhuyla daha nice güzel festivallerde buluşmayı umuyoruz. Katılan, katkı sunan, dayanışma gösteren herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Birlikteliğimiz daim olsun.
Aşk ile….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir