Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

AABF, 11 Kasım 2023 tarihinde kuruluşunu 25. Yılını kutlayacak

Avusturya Alevi Birlikleri Federasyonu ( AABF),11 Kasım 2023 tarihinde kuruluşunu 25. Yılını kutlayacak. AABF Genel Başkanı Özgür Turak, kutlamaya ilişkin sosyal medya üzerinde yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:
“Dili, dini, rengi ne olursa olsun, iyiler iyidir.”
(Hace Bektaş-ı Veli)
Değerli Canlar,
11 Kasım 2023 tarihinde AABF’nin 25. Yıldönümü için düzenlenecek olan kutlama etkinliğimize hepinizi davet etmekten mutluluk duyuyoruz.
Bu özel etkinlik, birlik ve dayanışmamızı pekiştirmek, başarılarımızı ve ortak hedeflerimizi kutlamak amacıyla gerçekleştirilecektir.
Alevi dünyasının ve görüşünün temel özellikleri olan hümanist düşünce, paylaşmanın, dayanışma ilkelerinin bizim için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.
6 Şubat 2023’te Türkiye ve Suriye’de meydana gelen deprem sonrasında başlattığımız kampanya sayesinde Adıyaman’da “Rızaşehri – Konteyner Kent Yaşam Alanı”nı oluşturduk.
Bu başarıyı,kampanyamıza bağış yapan ve bize güvenerek musahip elini uzatan canlarımızın katkılarıyla gerçekleştirdik.
Bu nedenle, 25. yılımızı kutlama fırsatıyla üyelerimize, ilgili kurumlara ve bize destek olan canlarımıza teşekkür etmek istiyoruz. Sizlerin desteğiyle, 282 aileye daha güvenli yaşam koşulları sağlayabildik.
Değerli Viyana Belediye Başkanı Yardımcısı Christoph Wiederkehr’in katılımı ve katkılarıyla gerçekleşecek kutlama etkinliğimize tüm içtenliğimizle sizleri davet etmek istiyoruz.
Bu vesileyle sizi içtenlikle kutlamaya davet etmek istiyoruz.
Organizasyonel nedenlerden dolayı katılımınızı 10 Ekim 2023 tarihine kadar bizlere bildirmenizi rica ediyoruz.
Daha fazla soru ve bilgi için bizlere office@frei-aleviten.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir