Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

Avrupa Alevi Gençler Birliği: Birlikte daha güçlüyüz!

Avrupa Alevi Gençler Birliği( AAGB), yazılı bir açıklama yaparak Almanya’dan iki örgütlü Alevi gencin Avrupa Alevi Gençler Birliği’nin Yönetim Kuruluna katıldığını Alevi kamuoyuna duyurdu. Almanya’dan iki gencin katılımıyla gençlik yönetiminin büyüdüğüne vurgu yapılan açıklamada, Avrupa’nın dört bir yanından gelerek AAGB’ye katılan gençlerin Avrupa Alevi Gençler Birliği’nin örgütsel yapısını güçlendirdiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:
”Büyük bir mutlulukla sizlere duyurmak istiyoruz ki, Almanya’dan iki genç arkadaşımız Avrupa Alevi Gençler Birliğinin Yönetim Kuruluna katıldı. Bu güzel haberle birlikte gençlik yönetimimiz büyümeye devam ediyor ve Avrupa’nın dört bir yanından gelen gençlerle güçleniyor.
Almanya’dan katılan bu iki genç arkadaşımızla birlikte daha da çeşitlendiğimizi ve daha fazla perspektif kazandığımızı düşünüyoruz.
Bu vesileyle Almanya’dan gelen genç arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyoruz. Sizlerin katılımı, Yönetim Kurulumuzun çalışmalarına yeni bir enerji getirecek ve gençlik arasındaki dayanışmayı güçlendirecektir. Sizlerle beraber daha büyük hedeflere ulaşmak için sabırsızlanıyoruz.
Avrupa Alevi Gençler Birliği olarak, gençlerimizin bir araya gelerek düşüncelerini paylaşabilecekleri, fikirlerini özgürce ifade edebilecekleri ve birlikte projeler üretebilecekleri bir platform sunmak için çalışıyoruz. Her birinizin bu sürece katkı sağlaması, gençliğimizin geleceğini güçlendirmemize yardımcı olacaktır.
Yeni katılımcılarımıza tekrar hoş geldiniz diyor, hepinizi gençlik çalışmalarına katılmaya ve gençlik arasındaki bağı güçlendirmeye davet ediyoruz. Birlikte daha güçlüyüz!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir